Ce ati face daca?
5 participanți
Mania anime-urilor :: Anime :: Naruto
Pagina 1 din 1
Ce ati face daca?
Stit cum este treaba aici nu? Ei bine daca tot stiti ( daca nu citit mai jos )
sa incepem.
pentru cei care nu stiu. Un user pune o intrebare, iar urmatorul ii raspunde, punand si el io intrebare.
exemplu: 1 user: ce ai face daca sasuke te-ar saruta?
2 user: as muri de rusine ( sa spunem e doar un exemplu )
acum sa incepem.
Ce ati face daca Sakura ar veni la tine si ti-ar spune ca trebui sa0i faci un tort pentru nunta fiindca in curand se casatoreste cu Rock Lee si are nevoie de acel tort.
sa incepem.
pentru cei care nu stiu. Un user pune o intrebare, iar urmatorul ii raspunde, punand si el io intrebare.
exemplu: 1 user: ce ai face daca sasuke te-ar saruta?
2 user: as muri de rusine ( sa spunem e doar un exemplu )
acum sa incepem.
Ce ati face daca Sakura ar veni la tine si ti-ar spune ca trebui sa0i faci un tort pentru nunta fiindca in curand se casatoreste cu Rock Lee si are nevoie de acel tort.
Kikyo- Membru
- Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 31/12/2008
Foaie de personaj
Warn:
(0/0)
Re: Ce ati face daca?
Pai ia-si zice ca nu sunt bucatar si ca nu i-asi putea face un tort de nunta si i-asi recomanda un bucatar bun.Kikyo a scris:Ce ati face daca Sakura ar veni la tine si ti-ar spune ca trebui sa0i faci un tort pentru nunta fiindca in curand se casatoreste cu Rock Lee si are nevoie de acel tort.
next:Ce ai face daca Itachi , inainte sa moara(zicand cu 1 zi inainte sa moara) , iti propune sa devi membru "Akatsuki"?
abia astept sa vad ce raspundeti
Ichigo Kurosaki- Administrator
- Numarul mesajelor : 77
Varsta : 29
Anime preferat : Bleach Data de inscriere : 27/12/2008
Foaie de personaj
Warn:
(0/0)
A: Poi ^^ cu siguranta as accepta ^^ Stiti voi ) asta inseamna Pein :X o sa fiu aproape de el :X He`s my God :X si in plus m-as duce dupa Itachi, iar atunci cand incepe lupta cu Sasuke ma puneam in mijloc si ii trageam una in bot lui Sasuke > si dupa ii mai dadeam una si lui Itachi si le spuneam sa se impace, iar daca nu faceau asa ma duceam la Madara aka Tobi si ii spuneam sa ii convinga el si daca nici asta nu reusea >_< mai exista o ultima solutie ) Pein... da... el e salvarea ^^ ii spuneam sa se duca imediat la ei sa-i impace > si asa fratii Uchiha s-au impacat )
Q: Ce ai face daca Gai ar veni la tine si iti propune sa fi iubitaa/iubitul lui? ^^"
Q: Ce ai face daca Gai ar veni la tine si iti propune sa fi iubitaa/iubitul lui? ^^"
Kido- Administrator
- Numarul mesajelor : 16
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : :)) Buna dar pe parcurs nu am idee :))
Data de inscriere : 02/01/2009
Foaie de personaj
Warn:
(0/0)
Sincera i-as da cu ceva in cap si dupa l-as refuza zicandu-i ca nici daca ar fi ultimul barbat de pe Pamant tot nu as iesi cu el, pentru ca este urat si prost si toatte celalte
Ce ati face daca Sasori ar veni la tine si ti-ar cere sa-i fi coleg/a de echipa?
Ce ati face daca Sasori ar veni la tine si ti-ar cere sa-i fi coleg/a de echipa?
Vizitato- Vizitator
Hmm ce as face...Pai i-asi zice ca nu sunt interesat de propunerea lui , deci nu vreu sa fac parte din echipa lui de tot r******.
Next:ce ai face daca satul Konoha este intr-o criza , iar Tsunade fiind bolnava iti cere ajutorul , ajutorul de a deveni Hokage in locul ei pana se "repara"?
Next:ce ai face daca satul Konoha este intr-o criza , iar Tsunade fiind bolnava iti cere ajutorul , ajutorul de a deveni Hokage in locul ei pana se "repara"?
Ichigo Kurosaki- Administrator
- Numarul mesajelor : 77
Anime preferat : Bleach Data de inscriere : 27/12/2008
Foaie de personaj
Warn:
(0/0)
apai...nu stiu de ce nu`i cere asta lui naruto? yo as accepta cu mare placere pana se "repara".Ichigo Kurosaki a scris:
NEXT: ce`ai face dak Hinata ti-ar spune k vrea sa-i spui lui Naruto ce simnte ea pentru el?
Pinki-chan- Moderator global
- Numarul mesajelor : 14
Varsta : 26
Data de inscriere : 03/01/2009
Foaie de personaj
Warn:
(0/0)
ce`ai face dak Hinata ti-ar spune k vrea sa-i spui lui Naruto ce simnte ea pentru el?
I-as spune ca are gura: si daca tot are, sa o deschida. E mai usor.
Cu siguranta nu i-as spune lui Naruto: nu ma simt Mesager.
Next: Ce ai face daca Naruto te-ar acuza de infidelitate? )
I-as spune ca are gura: si daca tot are, sa o deschida. E mai usor.
Cu siguranta nu i-as spune lui Naruto: nu ma simt Mesager.
Next: Ce ai face daca Naruto te-ar acuza de infidelitate? )
Just a kid- Nou venit
- Numarul mesajelor : 18
Varsta : 31
Localizare : La un pas de fericire.
Joburi/Distractii : Sa ma uit la anime-uri :))
Stare de spirit : Sociabila in functie de cum sunt tratata. Perfecta pentru dusmani si imperfecta pentru prieteni.
Anime preferat : Trigun Data de inscriere : 05/02/2009
Foaie de personaj
Warn:
(0/0)
Mania anime-urilor :: Anime :: Naruto
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Mar 01, 2009 12:09 am Scris de Sakura_pink angel
» Manga Bleach
Dum Feb 22, 2009 7:46 pm Scris de Ichigo Kurosaki
» Papa to kiss in the dark ( ptkitd )