Pe cine alegi?
3 participanți
Mania anime-urilor :: Anime :: Bleach
Pagina 1 din 1
Pe cine alegi?
Ok,presupun ca stiti ce presupune topicul dupa titlu.
Eu voi pune doua personaje din Bleach la alegere, iar urmatorul user va alege pe cel care il prefera,si isi va argumenta alegerea,preferabil prin compararea celor doua personaje.Dupa aceea,va pune si el 2 personaje pt. ca urmatorul sa aleaga si asa mai departe. Desigur,sunt si niste lucruri de zis in privinta topicului:
~Personajele sunt NUMAI din anime-ul Bleach,d'oh
~Argumentati cum trebuie alegerea! Nu vreau sa vad posturi de genul :"il aleg pe x pt. ca imi place mai mult,si pe y nu pentru ca are parul roz" . Va rog! Personajele din Bleach sunt numeroase si complexe,aveti ce alege si argumenta.
~Incercati sa diversificati variantele de alegere de fiecare data cand postati pe cat e cu putinta
~Topicul este facut pentru a evita deschiderea a sute de topicuri care implica alegerea dintre 2 pers.,deci,de aici,stiti ce...NU aveti de facut.
Incercati sa respectati ce am scris...so,have fun,and please,posturi de cel putin 3-4 randuri,altfel dispar de aici cat ai zice 'spam'
Distractie placuta,sa incepem cu prima alegere:
Uryuu Ishida vs. Abarai Renji
Eu voi pune doua personaje din Bleach la alegere, iar urmatorul user va alege pe cel care il prefera,si isi va argumenta alegerea,preferabil prin compararea celor doua personaje.Dupa aceea,va pune si el 2 personaje pt. ca urmatorul sa aleaga si asa mai departe. Desigur,sunt si niste lucruri de zis in privinta topicului:
~Personajele sunt NUMAI din anime-ul Bleach,d'oh
~Argumentati cum trebuie alegerea! Nu vreau sa vad posturi de genul :"il aleg pe x pt. ca imi place mai mult,si pe y nu pentru ca are parul roz" . Va rog! Personajele din Bleach sunt numeroase si complexe,aveti ce alege si argumenta.
~Incercati sa diversificati variantele de alegere de fiecare data cand postati pe cat e cu putinta
~Topicul este facut pentru a evita deschiderea a sute de topicuri care implica alegerea dintre 2 pers.,deci,de aici,stiti ce...NU aveti de facut.
Incercati sa respectati ce am scris...so,have fun,and please,posturi de cel putin 3-4 randuri,altfel dispar de aici cat ai zice 'spam'
Distractie placuta,sa incepem cu prima alegere:
Uryuu Ishida vs. Abarai Renji
Toxicity- Moderator
- Numarul mesajelor : 13
Varsta : 31
Anime preferat : Mermaid Melody Data de inscriere : 30/12/2008
Foaie de personaj
Warn:
(0/0)
Re: Pe cine alegi?
Abarai Renji.
Cred ca ar trebui sa si justific alegerea ...
E atat de frumos omul asta
Next ...
Orihime vs. Chad
[[ Chad = Sado ; venit din Mexic :p
Cred ca ar trebui sa si justific alegerea ...
E atat de frumos omul asta
Next ...
Orihime vs. Chad
[[ Chad = Sado ; venit din Mexic :p
Just a kid- Nou venit
- Numarul mesajelor : 18
Varsta : 31
Localizare : La un pas de fericire.
Joburi/Distractii : Sa ma uit la anime-uri :))
Stare de spirit : Sociabila in functie de cum sunt tratata. Perfecta pentru dusmani si imperfecta pentru prieteni.
Anime preferat : Trigun Data de inscriere : 05/02/2009
Foaie de personaj
Warn:
(0/0)
Re: Pe cine alegi?
Dintre Orihime si Chad...pei o aleg pe Orihime deoarece Chad ma cam enerveaza:D
Chiar daca Orihime este cam nebuna:)) eu tot o aleg deoarece este desteapta si draguta:D
next:Ichigo vs Ishida
Chiar daca Orihime este cam nebuna:)) eu tot o aleg deoarece este desteapta si draguta:D
next:Ichigo vs Ishida
Ichigo Kurosaki- Administrator
- Numarul mesajelor : 77
Varsta : 29
Anime preferat : Bleach Data de inscriere : 27/12/2008
Foaie de personaj
Warn:
(0/0)
Mania anime-urilor :: Anime :: Bleach
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum